Maria Mamma on purkittanut kesän maut ja auringon auttamat vitamiinit talteen

Talven pimeitä iltoja varten – ja muutenkin, kun räiskäle huutaa hilloa tai joulupöytä kaipaa särvintä. Isoäidin herkullisilla resepteillä valmistetut hillot ja hyytelöt herauttavat veden kielelle. Aah.

konjakkipihlajanmarjahillo

MariaMamman Konjakkipihlajamarjahillo

Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista, mutta sepä ei ollutkaan maistanut MariaMamman konjakkipihlajamarjahilloa. Aidolla konjakilla maustettu hillo antaa hienostuneen säväyksen liharuuille, kutsuu herkuttelemaan juustojen kaverina tai juhlistaa perinteisen vaniljajäätelön.

Paikanvaraus

MariaMamman Kuningatarhillo

Tämä herkku sisältää vain 10 % lisättyä sokeria, mutta kelpaisi vaikka kuningattarelle. Makea pensasmustikka yhdessä suussa sulavien vadelmien kanssa tekevät arjesta juhlaa.

lakkahillo

MariaMamman Lakkahillo

Keltaista kultaa suomalaisilta soilta. Perinteisesti valmistettu lakkahillo, jossa ei ole mitään ylimäärästä, vain lakkaa ja sokeria.

Paikanvaraus

MariaMamman Mansikkahillo

MariaMamma on säilönyt kesän punaiset mansikat purkkiin Sinun nautittaviksesi. Isoäidin perinteisellä reseptillä tehdyssä mansikkahillossa on runsaasti kokonaisia, makeita mansikoita. Lettukestien ehdoton suosikki.

Paikanvaraus

MariaMamman Omenasose

MariaMamman omenasose on tehty perinteisellä reseptillä, omenia säästämättä. Herkuttele lettujen kanssa tai tarjoa vaikkapa lihan lisukkeena.

pensasmustikkahillo

MariaMamman Pensasmustikkahillo

Pensasmustikkahillossa on säilötty kesän auringon kypsyttämät pensasmustikat parhaimmillaan. Kesäaurinko on makeuttanut marjat ja antanut niille niin täyteläisen aromin, ettei edes sokeria tarvita! Laita lätylle tai nauti vaikka ihan sellaisenaan.

Paikanvaraus

MariaMamman Puolukkasurvos

Pirteä puolukkasurvos kuuluu ehdottomasti maksa- ja kaalilaatikon kaveriksi. Toki MariaMamman puolukkasurvos on hyvää ihan vaikka sellaisenaan. Oikea väri- ja vitamiinipommi.

Paikanvaraus

MariaMamman Vadelmahillo

MariaMamma on purkittanut puutarhan muhkeat vadelmat makoisaksi hilloksi. Purkin täydeltä kesän makua.

karpalohyytelö

MariaMamman Karpalohyytelö

Kauniin punaisessa karpalohyytelössä on aito karpalon maku, sillä se on tehty suomalaisista karpaloista marjoja säästelemättä.

Paikanvaraus

MariaMamman Kirsikkahyytelö

Kotimaisista kirsikoista valmistettu hienostunut herkku. Kokeile juustotarjottimella tai paahtoleivällä, sopii myös liharuokien tai kanan kaveriksi.

minttuhyytelo

MariaMamman Minttuhyytelö

MariaMamman minttuhyytelön kaunis vihreä väri tuo kevään tunnelmaa pöytään. Perinteisesti minttuhyytelö kuuluu ehdottomasti lampaan kaveriksi, mutta kannattaa kokeilla myös juustopöydässä ja vaikkapa maustamattoman jogurtin seurana.

Paikanvaraus

MariaMamman Mustaherukkahyytelö

Kotimaisista, aromikkaista mustaherukoista valmistettu mustaherukkahyytelö maistuu niin kanan kun kalkkunankin lisukkeena. Kokeile rohkeasti erilaisien ruokien kanssa, maista ja ihastu!

mustaneverstinhyytelo

MariaMamman Mustan Everstin Hyytelö

Mustan Everstin tuoteperheeseen kuuluva Mustan Everstin hyytelö saa makunsa mustaherukasta ja mustikasta. Pehmeän makuisen hyytelön salaisuus on Mustan Everstin viini, joka antaa hyytelölle ainutlaatuisen aromin. Kokeile kanan tai lihan kanssa, paahtoleivällä, juustopöydässä tai tekaise ihana hyydykekakku.

ruusukvittenihyytelo

MariaMamman Ruusukvittenihyytelö

Raikkaan mausteinen ruusukvitteni on monelle ehkä hiukan tuntemattomampi herkku. Sen sitruunainen maku tuo arkipöytäänkin hiukan eksotiikkaa vaikkapa paahtoleivän päällä ja se antaa raikkaan säväyksen täytekakun tai kääretortun välissä. Possu saa aivan uutta puhtia grilliin tai pannuun, kun sen marinadin maustaa kotimaisella ruusukvittenihyytelöllä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla myös juustotarjottimella.

tyrnihyytelo

MariaMamman Tyrnihyytelö

MariaMamma on purkittanut kesäauringon Sinulle nautittavaksi. Kesän vitamiinit ja kesäauringon keltainen väri piristävät ja saavat hymyn huulille. Laita hillosilmä puuroon tai pullaan, sipaise letulle tai paahtoleivälle.