MariaMamman Läppä

Läppä on pikkusuolainen huikopala, jossa yhdistyvät itäsuomalainen piirakkaperinne ja kansainvälinen pizza. Täysruiskuoren päälle on laitettu täytteeksi lihaversioissa Muhniemen Lahtivajan palvilammasrouhetta, kasvisversiossa porkkanaa, punasipulia ja rakuunaa ja kalaversiossa graavilohta. Täyte on saanut päälleen mustaleimaemmentalista ja kananmunasta tehdyn kuorrutteen.
SAATAVANA MYÖS GLUTEENITTOMANA!

Lisätiedot

Pohjan valmistusaineet

Ruisjauho, vesi, suola

Lammasläppä täyte

Palvilammasrouhe, mustaleimaemmental, kananmuna

Kasvisläppä täyte

Porkkana, punasipuli, rakuuna, mustaleimaemmental, kananmuna

Lohiläppä täyte

Graavilohi, mustaleimaemmental, kananmuna

<|>