Mustilan Joulupuotikonsepti uudistuu

Mustilan Joulupuoti palvelee  asiakkaitamme nyt kahdessa paikassa. Löydätte Joulupuodin Mustilasta Viinipuodin ja Viinituvan yhteydestä  kuten ennenkin, ja nyt myös Mustilan vanhalta koululta (Alppiruusuntie 99). Kasaa muhkea herkkukori tai valitse valmiista mieleisesi. 

Joulupuoti on avoinna Mustilassa torstaista lauantaihin klo 12.00-17.00 ja adventtisunnuntaisin klo 12.00-17.00. Itsenäisyyspäivänä 6.12 puoti on suljettuna.
7.12 – 23.12. puoti palvelee päivittäin klo 12:00 – 17:00.

Mustilan Joulupuodista Mustilasta löydät ihanat kotimaiset herkut niin omaan joulupöytään kun lahjaksikin. Meiltä voit ostaa mukaasi palkittuja viinejämme tai valita mieleisesi kattavasta valikoimasta erilaisia MariaMamman elintarvikeherkkuja: mehuja, hilloja, hyytelöitä, valkosipulinkynsiä, sinappeja, limsoja ja glögejä.  Ostosten lomassa voit virittäytyä joulutunnelmaan glögiä siemaillen. Glögipannuissa tuoksuvat Mustan Everstin tumma, perinteinen glögi mustaherukasta ja mustikasta sekä Mustilan viinitontun mukaan nimetty raikas ja pirteä Finkerporin Fiinimpi vaalea glögi, jolle ruusukvitteni antaa ihanan aromin.

 

Uusi Joulupuoti ja kahvila palvelevat Mustilan Puukoululla (Alppiruusuntie 99) 1.11.-23.12. to-pe ja la klo 11-16 (ryhmille myös sopimuksen mukaan). Avoinna myös adventtisunnuntaisin 11-16 (ei 23.12.)

Puukoululta löytyy  MariaMamman elintarvikeherkkujen lisäksi muitakin suussa sulavia lähiruokia ja käsitöitä. Joulukiireiden keskellä voi rauhoittua hetkeksi nauttimaan kahvilan maukkaista antimista

Ryhmille järjestämme tilauksesta mahdollisuuden nauttia keittolounasta tunnelmallisessa Mustilan Puukoulussa.