Mustilan Joulupuoti palvelee asiakkaitamme marras- ja joulukuussa. Kasaa muhkea herkkukori tai valitse valmiista mieleisesi. Mustilan joulupuodin tontut paketoivat Sinulle herkut juhlaan ja arkeen. Itselle tai lahjaksi.

Puoti on avoinna maanantaista lauantaihin klo 9.00-17.00 ja adventtisunnuntaisin klo 10.00-18.00. Itsenäisyyspäivänä 6.12 puoti on suljettuna.

Mustilan Joulupuodista löydät ihanat kotimaiset herkut niin omaan joulupöytään kun lahjaksikin. Joulupuodista löytyy kattava valikoima erilaisia MariaMamman elintarvikeherkkuja: mehuja, hilloja, hyytelöitä, valkosipulinkynsiä, sinappeja, limsoja ja glögejä. Lisäksi joulun valikoimissa on lähialueen tuottajien strutsi- ja lammassäilykkeitä, makkaroita, juustoja, hunajaa, kotimaisia jouluomenia, leivonnaisia… Ostosten lomassa voit virittäytyä joulutunnelmaan glögiä siemaillen. Glögipannuissa tuoksuvat Mustan Everstin tumma, perinteinen glögi mustaherukasta ja mustikasta sekä Mustilan viinitontun mukaan nimetty raikas ja pirteä Finkerporin Fiinimpi vaalea glögi, jolle ruusukvitteni antaa ihanan aromin.

Mustilan Viinipuodin ja –tuvan lisäksi Mustilan Joulupuotinurkkaus palvelee asiakkaita Moision Kartanossa, josta löytyvät paikallisten kädentaitajien ihanat joululahjakäsityöt. Villasukat-ja lapaset, joko perinteisenä tai modernisti tuunattuna, ovat lahja, joka lämmittää kauan. Korut ja huovutetut käsityöt tai vaikkapa tunnelmallinen käsintehty kynttilä ja monet muut persoonalliset lahjaideat toivottavat Sinut tervetulleeksi joululahjaostoksille.