Retkelle Mustila Viiniin?

Mustila Viini on paljon muutakin kuin palkittuja viinejä!

Meiltä löytyy herkkuja joka lähtöön ja elämyksiä vaikka koko päiväksi.

Rakenna ryhmällenne ikimuistoinen päivä herkutellen kaikilla aisteilla historiallisessa ympäristössä.

Makuelämyksiä Viinituvalla

MariaMamma kattaa Teille pöydän koreaksi Viinituvalle. Vinöörien ja Tilpehöörien avustuksella syntyvät sellaiset Kestit, että niitä muistellaan kauan.

Herkuttele Lähiruoka Menun maukkailla vaihtoehdoilla tai kerro toiveesi. Syötävät valmistetaan itse paikallisista raaka-aineista perinteiseen tyyliin. Viinituvan pöytään katetaan toinen toistaan maistuvampia herkkuja, joita voi nautiskella historiallisessa tunnelmassa, joko viinin kanssa tai ilman. Kahvipannukin kuumenee tarvittaessa.

MariaMamman herkkuja ja viinejä voit ostaa mukaan Viinipuodista.

Tervetuloa suomalaiselle viinitilalle!

Herkuttelua Arboretumissa tai jossain ihan muualla

Vai haluaisitko nauttia ennemmin ruokailusta luonnon helmassa? Ei hätää, sekin onnistuu. Arboretumin suurten puiden katveeseen MariaMamma kattaa tunnelmallisen kestityksen. Vai sittenkin lähiruokaherkkuja omissa tiloissasi? MariaMamma voi kattaa pöydän koreaksi myös muualle kuin Mustilaan. Voimme toteuttaa tarjoilun huomioiden alkoholilainsäädännön vaatimukset myös paikassa, jossa ei ole anniskeluoikeuksia, tai muissa ravintoloissa.

Mustilan viinit kannattaa muistaa erilaisia tilaisuuksia järjestettäessä. Taikajuomat satumetsän siimeksestä tuovat tunnelmallista lisäarvoa tilaisuuteen. Tulemme esittelemään viinejä ja hoitamaan tarvittaessa niin viini- kuin ruokatarjoilunkin.