Noudatamme valtiovallan ohjeita koronatilanteesta johtuen. Aurinkoisella terassillamme voi nauttia tuotteitamme annettujen rajoitusten puitteissa. Kaikki catering-palvelut sovitaan ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti noudattaen annettuja ohjeita.

Viinipuodin pihapiirissä sijaitseva pieni anniskelu-ravintola, jonka intiimiin tunnelmaan sekoittuu historian siipien havinaa.

Tuvassa on Mustilan viinien ja liköörien nautintaoikeudet täysin siemauksin. Ryhmille järjestyy tilauksesta myös ruokapalvelut (Katso Lähiruoka menu).

Tuotteidemme saloihin pääset parhaiten tutustumaan viinitilaesittelyssä. Viinitilaesittely sisältäen yhden maistiaisen 5 €/hlö ja kolmella maistiaisella 12 €/hlö. (Varattava etukäteen)

Viinitupa sopii hyvin esim. yrityksille, jotka hakevat henkilökunnalleen lisäfiiliksiä.

Täällä yhteishengen lisääminen on helppoa, kaikki pysyvät tuvassa ja tunnelma on tiivis. Välillä voi käydä myös viilentymässä Mustilan Arboretumissa.

Lisäviihdykkeeksi voimme tarjota Elimäen opaspalveluja, vaikka kokopäiväretkille. Viinituvassa on on 22 asiakaspaikkaa ja kesäisin lisäksi 44 paikkaa terassilla.

Avoinna tilauksesta.
Talvella viikon varoitusajalla.