Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista, mutta sepä ei ollutkaan maistanut MariaMamman konjakkipihlajamarjahilloa. Aidolla konjakilla maustettu hillo antaa hienostuneen säväyksen liharuuille, kutsuu herkuttelemaan juustojen kaverina tai juhlistaa perinteisen vaniljajäätelön.
Tämä herkku sisältää vain 10 % lisättyä sokeria, mutta kelpaisi vaikka kuningattarelle. Makea pensasmustikka yhdessä suussa sulavien vadelmien kanssa tekevät arjesta juhlaa.
Pensasmustikkahillossa on säilötty kesän auringon kypsyttämät pensasmustikat parhaimmillaan. Kesäaurinko on makeuttanut marjat ja antanut niille niin täyteläisen aromin, ettei edes sokeria tarvita! Laita lätylle tai nauti vaikka ihan sellaisenaan.
Pirteä puolukkasurvos kuuluu ehdottomasti maksa- ja kaalilaatikon kaveriksi. Toki MariaMamman puolukkasurvos on hyvää ihan vaikka sellaisenaan. Oikea väri- ja vitamiinipommi.
Kotimaisista, aromikkaista mustaherukoista valmistettu mustaherukkahyytelö maistuu niin kanan kun kalkkunankin lisukkeena. Kokeile rohkeasti erilaisien ruokien kanssa, maista ja ihastu!
Mustan Everstin tuoteperheeseen kuuluva Mustan Everstin hyytelö saa makunsa mustaherukasta ja mustikasta. Pehmeän makuisen hyytelön salaisuus on Mustan Everstin viini, joka antaa hyytelölle ainutlaatuisen aromin. Kokeile kanan tai lihan kanssa, paahtoleivällä, juustopöydässä tai tekaise ihana hyydykekakku.
MariaMamma on purkittanut kesäauringon Sinulle nautittavaksi. Kesän vitamiinit ja kesäauringon keltainen väri piristävät ja saavat hymyn huulille. Laita hillosilmä puuroon tai pullaan, sipaise letulle tai paahtoleivälle.
Suomalaisten soiden aarre Sinulle kylmäpuristettuna ja pullotettuna. Syvänpunainen karpalomehu lämmittää kylminä talvi-iltoina, kylmänä tai kuumana. Raikkaan kesäjuoman siitä saa kivennäisvedellä laimennettuna.
Kotimaisesta kylmäpuristetusta kirsikasta valmistettu mehu, jossa maistuu aito kirsikka. Nauti kylmänä tai kuumana, hyvää molemmat. Juhlajuoman saat, kun laimennat mehun kivennäisvedellä.