Näytetään kaikki 4 tulosta

Paikanvaraus

MariaMamman Omenasose

MariaMamman omenasose on tehty perinteisellä reseptillä, omenia säästämättä. Herkuttele lettujen kanssa tai tarjoa vaikkapa lihan lisukkeena.

MariaMamman Ruusukvittenihyytelö

Raikkaan mausteinen ruusukvitteni on monelle ehkä hiukan tuntemattomampi herkku. Sen sitruunainen maku tuo arkipöytäänkin hiukan eksotiikkaa vaikkapa paahtoleivän päällä ja se antaa raikkaan säväyksen täytekakun tai kääretortun välissä. Possu saa aivan uutta puhtia grilliin tai pannuun, kun sen marinadin maustaa kotimaisella ruusukvittenihyytelöllä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla myös juustotarjottimella.

Paikanvaraus

MariaMamman Ruusukvittenimehu

Raikas ja pirtsakka kylmäpuristettu ruusukvittenimehu sopii nautittavaksi niin kylmänä kuin kuumanakin. Voit lisätä tilkan ruusukvittenimehutiivistettä vesikannuun sitruunan asemesta, jolloin saat raikasta makuvettä.

MariaMamman Finkerporin Fiinimpi Glögitiiviste

Finkerporin Fiinimmässä Glögissä joulun maut on pullotettu hiukan perinteisestä poikkeavassa muodossa. Kotimainen ruusukvitteni antaa glögille raikkautta ja pirteyttä jouluisen tunnelman kuitenkaan häviämättä. Neilikka ja kaneli maustavat tätä ehdottomasti kokeilemisen arvoista herkkua, joka on nimetty Mustilan viinitontun mukaan. Helppo tarjottava, laita glögitiiviste kuppiin, ja kaada kuuma vesi päälle!