Näytetään kaikki 5 tulosta

MariaMamman Monitoimisoosi

Monitoimisoosi soveltuu nimensä mukaisesti moneen käyttöön. Grillaukseen maustekastikkeeksi, marinadiksi, makua antamann pizzaan tai piirakkaan tai lisukkeeksi sellaisenaan. Aivan ihanan salaatinkastikkeen tai dipin saa sekoittamalla hiukan Monitoimisoosia kermaviilin tai öljyn joukkoon.

Mustan Everstin Juhlajuoma

Juhlahetkiin tai tee hetkestä juhlaa!

Mustan Everstin Juhlajuoma on helmeilevä, raikkaan hapokas kuohujuoma. Juhlajuomassa maistuvat aidot marjat, mustaherukka ja mustikka, ilman alkoholia tai lisättyä sokeria

Mustan Everstin Juhlaviini

Juhlavuoden uutuustuote. Hillityn kupliva, helmeilevä viini, joka on yhtä lempeä ja pehmeä kuin Kostokin. Samettisena erikoisuutena tämä tumma hurmuri kruunaa juhlan kuin juhlan.

Paikanvaraus

Mustilan Kartanon Vaalea Jouluviini

Mustilan vaaleista Jouluviineistä löytyy sopiva moneen makuun. Makeana juustopöytään, jälkiruokaviiniksi ja seurusteluviiniksi, puolimakeana ruokapöytään ja seurusteluviiniksi ja kuivien ystäville pehmeän makuinen kuiva ruokapöytään tai sellaisenaan nautittavaksi.

Paikanvaraus

MariaMamman Läppä

Läppä on pikkusuolainen huikopala, jossa yhdistyvät itäsuomalainen piirakkaperinne ja kansainvälinen pizza. Täysruiskuoren päälle on laitettu täytteeksi lihaversioissa Muhniemen Lahtivajan palvilammasrouhetta, kasvisversiossa porkkanaa, punasipulia ja rakuunaa ja kalaversiossa graavilohta. Täyte on saanut päälleen mustaleimaemmentalista ja kananmunasta tehdyn kuorrutteen.
SAATAVANA MYÖS GLUTEENITTOMANA!