Näytetään kaikki 3 tulosta

Syysunelma

Koska elämä ilman unelmia ei ole mistään kotoisin, pistimme pulloon yhden unelman kaiken varalle. Se on Mustilasta kotoisin. Kun haluat toteuttaa haaveesi vapauta Syysunelma ja nauti sen pirteydestä!

Raikkaan hapokas valkoviini-tyyppinen hedelmä-marjaviini. Nimestään huolimatta kaikkina vuodenaikoina nautittava nektari. Hieman kuivahkona se sopii seurustelujuomaksi ja varsinkin makeiden juttujen höysteeksi. Ruokajuomana suorastaan erinomasita oli lautasella sitten kalaa tai lihaa.

Kartanon Rosé

Jos tumma on liian tuhtia eikä vaaleassa ole tarpeeksi puhtia, niin rose on sopivasti siltä väliltä. Ellei tätä nauttiessa kielenkannat suorastaan irtoa, niin kyllä ne ainakin löystyvät. Näin ollen Kartanon Roseta voi hyvin nauttia aivan vieraassakin seurassa. Viinillä on nimittäin myös sellainen vekkuli ominaisuus, että sitä siemaillessa vietaat pikkuhiljaa vähenevät ja ennen pitkää kaikki ovat keskenään kuin vanhoja tuttuja.

Puolimakea punaherukkaviini, johon on uutettu tuoreita metsävadelmia. Ne antavat sille suorastaan jumalaisen aromin. Tämä enemmänkin seurusteluviiniksi sopiva juoma ei välttämättä ruokaa kyytipojakseen kaipaa, mutta saa sen seurassa syödäkin ei sen puoleen. Mielellään kuitenkin jotain kevyttä.

Mustilan Kartanon Juhlaviini puolimakea

Vau! Mikä viini! Tämä helmeilevä herukkaviini on nimensä mukaisesti valmistettu herukkapensaiden mehukkaista marjoista, jotka on riivitty nimenomaan kotimaisista puutarhoista. Viini on mukavan puolimakea ja hilpeästi kuohahtava niinkuin juhlaviinin kuuluu ollakin. Niin, että ei ravisteta ennen käyttöä.