Näytetään kaikki 16 tulosta

Paikanvaraus

MariaMamman Karpalomehu

Suomalaisten soiden aarre Sinulle kylmäpuristettuna ja pullotettuna. Syvänpunainen karpalomehu lämmittää kylminä talvi-iltoina, kylmänä tai kuumana. Raikkaan kesäjuoman siitä saa kivennäisvedellä laimennettuna.

Paikanvaraus

MariaMamman Karpalotäysmehu

Suomalaisten soiden aarre kylmäpuristettuna, ilman lisättyä sokeria. Nauti sellaisenaan, tai keitä vaikka perinteinen karpaloherkku, kiisseli.

Paikanvaraus

MariaMamman Kirsikkamehu

Kotimaisesta kylmäpuristetusta kirsikasta valmistettu mehu, jossa maistuu aito kirsikka. Nauti kylmänä tai kuumana, hyvää molemmat. Juhlajuoman saat, kun laimennat mehun kivennäisvedellä.

Paikanvaraus

MariaMamman Kirsikkatäysmehu

MariaMamman kirsikkatäysmehu on tehty kotimaisesta kirsikasta kylmäpuristamalla. Täysmehu on täyttä tavaraa, ei sisällä lisättyä sokeria. Nauti sellaisenaan tai keitä vaikka kiisseli.

Paikanvaraus

MariaMamman Mansikkamehu

Kesän kypsyttämät punaiset mansikat on pullotettu Sinun nautittaviksesi. Nauti kesän mausta!

Paikanvaraus

MariaMamman Mansikkatäysmehu

Kesän mansikat kylmäpuristettuna mehuna, ilman lisättyä sokeria. Nauti kesän mausta hyvällä omallatunnolla.

Paikanvaraus

MariaMamman Mustaherukkamehu

Kylmäpuristettu mustaherukkamehu on oikea vitamiinipommi. Paitsi hyvää, myös terveellistä perinteistä flunssalääkettä, jota voi toki nauttia ilman flunssaakin.

Paikanvaraus

MariaMamman Mustaherukkatäysmehu

Ihan sitä itteään, nimittäin mustaherukkaa. Kylmäpuristetussa mehussa on maku kohdillaan, ilman lisättyä sokeria tai muitakaan lisäaineita.

Paikanvaraus

MariaMamman Puolukkamehu

Kirpsakka puolukkamehu on kokeilemisen arvoinen tuote. Syksyn kypsyttämät marjat antavat mehulle kauniin syvänpunaisen värin, mausta puhumattakaan.

Paikanvaraus

MariaMamman Puolukkatäysmehu

Kokeile myös puolukkatäysmehua. Juo sellaisenaan tai käytä vaikka ruuanlaitossa, täyteläistä makua ilman lisättyä sokeria.

Paikanvaraus

MariaMamman Ruusukvittenimehu

Raikas ja pirtsakka kylmäpuristettu ruusukvittenimehu sopii nautittavaksi niin kylmänä kuin kuumanakin. Voit lisätä tilkan ruusukvittenimehutiivistettä vesikannuun sitruunan asemesta, jolloin saat raikasta makuvettä.

Paikanvaraus

MariaMamman Vadelmalimonadi

Perinteisellä reseptillä valmistettu limonadi, jossa maistuvat oikeat marjat. Tuo kesän kielelle ja mielelle.