Näytetään kaikki 9 tulosta

MariaMamman Monitoimisoosi

Monitoimisoosi soveltuu nimensä mukaisesti moneen käyttöön. Grillaukseen maustekastikkeeksi, marinadiksi, makua antamann pizzaan tai piirakkaan tai lisukkeeksi sellaisenaan. Aivan ihanan salaatinkastikkeen tai dipin saa sekoittamalla hiukan Monitoimisoosia kermaviilin tai öljyn joukkoon.

MariaMamman Mustan Everstin Kynnet

Mustan Everstin tuoteperheen ”suolainen” tuote ovat marinoidut valkosipulin kynnet. Marinadin mausteena oleva Mustan Everstin Kosto-marjaviini antaa valkosipuleille paitsi makua, myös kauniin violettiin vivahtavan värin. Syö sellaisenaan, sekoita salaattiin tai mausta ruokia, helposti herkullista!

Paikanvaraus

MariaMamman Kurkkusalaatti

Maistuva perinteinen kurkkusalaatti esimerkiksi lihapiirakan tai Läpän seuraksi MariaMamman kasvimaan tuotteista. Käytä lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Paikanvaraus

MariaMamman Kurpitsasalaatti

MariaMamman kasvimaan uhkeat oranssit kurpitsat on säilötty maistuvaksi kurpitsasalaatiksi. Vaikket kurpitsapikkelssistä pitäisikään, tätä kannattaa maistaa ja ihastua.

Paikanvaraus

MariaMamman Läppä

Läppä on pikkusuolainen huikopala, jossa yhdistyvät itäsuomalainen piirakkaperinne ja kansainvälinen pizza. Täysruiskuoren päälle on laitettu täytteeksi lihaversioissa Muhniemen Lahtivajan palvilammasrouhetta, kasvisversiossa porkkanaa, punasipulia ja rakuunaa ja kalaversiossa graavilohta. Täyte on saanut päälleen mustaleimaemmentalista ja kananmunasta tehdyn kuorrutteen.
SAATAVANA MYÖS GLUTEENITTOMANA!