Näytetään tulokset 1–16 / 46

MariaMamman Monitoimisoosi

Monitoimisoosi soveltuu nimensä mukaisesti moneen käyttöön. Grillaukseen maustekastikkeeksi, marinadiksi, makua antamann pizzaan tai piirakkaan tai lisukkeeksi sellaisenaan. Aivan ihanan salaatinkastikkeen tai dipin saa sekoittamalla hiukan Monitoimisoosia kermaviilin tai öljyn joukkoon.

Mustan Everstin Juhlajuoma

Juhlahetkiin tai tee hetkestä juhlaa!

Mustan Everstin Juhlajuoma on helmeilevä, raikkaan hapokas kuohujuoma. Juhlajuomassa maistuvat aidot marjat, mustaherukka ja mustikka, ilman alkoholia tai lisättyä sokeria

MariaMamman Konjakkipihlajamarjahillo

Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista, mutta sepä ei ollutkaan maistanut MariaMamman konjakkipihlajamarjahilloa. Aidolla konjakilla maustettu hillo antaa hienostuneen säväyksen liharuuille, kutsuu herkuttelemaan juustojen kaverina tai juhlistaa perinteisen vaniljajäätelön.

Paikanvaraus

MariaMamman Kuningatarhillo

Tämä herkku sisältää vain 10 % lisättyä sokeria, mutta kelpaisi vaikka kuningattarelle. Makea pensasmustikka yhdessä suussa sulavien vadelmien kanssa tekevät arjesta juhlaa.

MariaMamman Lakkahillo

Keltaista kultaa suomalaisilta soilta. Perinteisesti valmistettu lakkahillo, jossa ei ole mitään ylimäärästä, vain lakkaa ja sokeria.

Paikanvaraus

MariaMamman Mansikkahillo

MariaMamma on säilönyt kesän punaiset mansikat purkkiin Sinun nautittaviksesi. Isoäidin perinteisellä reseptillä tehdyssä mansikkahillossa on runsaasti kokonaisia, makeita mansikoita. Lettukestien ehdoton suosikki.

Paikanvaraus

MariaMamman Omenasose

MariaMamman omenasose on tehty perinteisellä reseptillä, omenia säästämättä. Herkuttele lettujen kanssa tai tarjoa vaikkapa lihan lisukkeena.

MariaMamman Pensasmustikkahillo

Pensasmustikkahillossa on säilötty kesän auringon kypsyttämät pensasmustikat parhaimmillaan. Kesäaurinko on makeuttanut marjat ja antanut niille niin täyteläisen aromin, ettei edes sokeria tarvita! Laita lätylle tai nauti vaikka ihan sellaisenaan.

Paikanvaraus

MariaMamman Puolukkasurvos

Pirteä puolukkasurvos kuuluu ehdottomasti maksa- ja kaalilaatikon kaveriksi. Toki MariaMamman puolukkasurvos on hyvää ihan vaikka sellaisenaan. Oikea väri- ja vitamiinipommi.

Paikanvaraus

MariaMamman Vadelmahillo

MariaMamma on purkittanut puutarhan muhkeat vadelmat makoisaksi hilloksi. Purkin täydeltä kesän makua.

MariaMamman Karpalohyytelö

Kauniin punaisessa karpalohyytelössä on aito karpalon maku, sillä se on tehty suomalaisista karpaloista marjoja säästelemättä.

Paikanvaraus

MariaMamman Kirsikkahyytelö

Kotimaisista kirsikoista valmistettu hienostunut herkku. Kokeile juustotarjottimella tai paahtoleivällä, sopii myös liharuokien tai kanan kaveriksi.

MariaMamman Minttuhyytelö

MariaMamman minttuhyytelön kaunis vihreä väri tuo kevään tunnelmaa pöytään. Perinteisesti minttuhyytelö kuuluu ehdottomasti lampaan kaveriksi, mutta kannattaa kokeilla myös juustopöydässä ja vaikkapa maustamattoman jogurtin seurana.