Showing 33–46 of 46 results

Paikanvaraus

MariaMamman Ruusukvittenimehu

Raikas ja pirtsakka kylmäpuristettu ruusukvittenimehu sopii nautittavaksi niin kylmänä kuin kuumanakin. Voit lisätä tilkan ruusukvittenimehutiivistettä vesikannuun sitruunan asemesta, jolloin saat raikasta makuvettä.

MariaMamman Finkerporin Fiinimpi Glögitiiviste

Finkerporin Fiinimmässä Glögissä joulun maut on pullotettu hiukan perinteisestä poikkeavassa muodossa. Kotimainen ruusukvitteni antaa glögille raikkautta ja pirteyttä jouluisen tunnelman kuitenkaan häviämättä. Neilikka ja kaneli maustavat tätä ehdottomasti kokeilemisen arvoista herkkua, joka on nimetty Mustilan viinitontun mukaan. Helppo tarjottava, laita glögitiiviste kuppiin, ja kaada kuuma vesi päälle!

MariaMamman Mustan Everstin Glögitiiviste

Mustaherukasta ja mustikasta valmistettu Mustan Everstin Glögitiiviste kuuluu Mustila Viini Oy:n perinteiseen Mustan Everstin tuoteperheeseen. Lempeässä tummassa glögissä neilikka ja kaneli toimivat luontaisina säilöntäaineina ja tuovat jouluista tunnelmaa. Helppo tarjottava, laita glögitiiviste kuppiin, ja kaada kuuma vesi päälle!

MariaMamman Mustan Everstin Kynnet

Mustan Everstin tuoteperheen ”suolainen” tuote ovat marinoidut valkosipulin kynnet. Marinadin mausteena oleva Mustan Everstin Kosto-marjaviini antaa valkosipuleille paitsi makua, myös kauniin violettiin vivahtavan värin. Syö sellaisenaan, sekoita salaattiin tai mausta ruokia, helposti herkullista!

Paikanvaraus

MariaMamman Kurkkusalaatti

Maistuva perinteinen kurkkusalaatti esimerkiksi lihapiirakan tai Läpän seuraksi MariaMamman kasvimaan tuotteista. Käytä lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Paikanvaraus

MariaMamman Kurpitsasalaatti

MariaMamman kasvimaan uhkeat oranssit kurpitsat on säilötty maistuvaksi kurpitsasalaatiksi. Vaikket kurpitsapikkelssistä pitäisikään, tätä kannattaa maistaa ja ihastua.

Paikanvaraus

MariaMamman Läppä

Läppä on pikkusuolainen huikopala, jossa yhdistyvät itäsuomalainen piirakkaperinne ja kansainvälinen pizza. Täysruiskuoren päälle on laitettu täytteeksi lihaversioissa Muhniemen Lahtivajan palvilammasrouhetta, kasvisversiossa porkkanaa, punasipulia ja rakuunaa ja kalaversiossa graavilohta. Täyte on saanut päälleen mustaleimaemmentalista ja kananmunasta tehdyn kuorrutteen.
SAATAVANA MYÖS GLUTEENITTOMANA!